Alle Gamecity vacatures 

Race naar succes en wordt de nieuwste collega van Gamecity!

Filters wissen
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Geen resultaten voor je zoekopdracht

We hebben momenteel geen vacature beschikbaar die overeen komt met je zoekopdracht. Ben je geïnteresseerd in een open sollicitatie? Neem dan contact op via e-mail op het volgende adres: marvin@gamecity.nl

Werken bij gamecity Zoetermeer

Vacatures bij Gamecity

Zoek je een leuke en uitdagende baan in de activiteiten- en vrijetijdsbesteding sector? Gamecity Zoetermeer biedt een unieke werkomgeving waar passie voor plezier en avontuur centraal staat. Onze vacaturepagina is jouw springplank naar een carrière vol actie, waar de mogelijkheden even gevarieerd zijn als ons aanbod aan activiteiten.

Werk en ontwikkel bij een top werkgever in Zoetermeer

Bij Gamecity zijn we trots op onze reputatie als één van de leukste werkgevers om te werken in Zoetermeer. We zijn voortdurend op zoek naar nieuwe werknemers om ons team te versterken. Wij zoeken activiteitenbegeleiders, front office medewerkers, horeca medewerkers, zelfstandig werkende koks, of stuur een open sollicitatie op. Onze deuren staan open voor iedereen die zich verder wil ontwikkelen in de vrijetijds- en activiteitenbranche.

Zoek je een Stage?
Kijk dan even op onze stage pagina voor de beschikbare stages.

Begin je carrière en groei door bij Gamecity Zoetermeer

Heb je de drive om te werken in een dynamische en informele omgeving waar veel ruimte is voor plezier? Ontdek dan de mogelijkheden bij Gamecity Zoetermeer. Bekijk onze actuele vacatures en neem vandaag nog de eerste stap naar een mooie carrière bij Gamecity Zoetermeer! 

Heb je nog geen werkervaring? Geen probleem! 

Bij Gamecity Zoetermeer kun je ervaring opdoen en doorgroeien naar een leidinggevende functie. Wij bieden volop kansen voor interne doorgroei en helpen je graag je potentieel te realiseren.

Bijbanen in Zoetermeer

Vind een leuke bijbaan bij Gamecity Zoetermeer. Of je nu interesse hebt in horeca, karten, of lasergamen, we hebben een plek voor jou in ons energieke team.

Parttime vacatures: flexibel werken in Zoetermeer

Ontdek onze parttime vacatures, ideaal voor wie wil werken naast studie of andere verplichtingen. Van administratie tot keukenwerk, vind jouw niche bij ons.

Horeca werk: groei in gastvrijheid

Zoek je een bijbaan in de horeca? Wij zoeken teamleden voor bediening en meer. Kom en draag bij aan de bruisende sfeer bij Gamecity Zoetermeer.

Neem contact op

Werken bij
Gamecity? 

  • Karten na werktijd
  • Flexibele werktijden
  • 40% personeelskorting
  • Training en ontwikkeling
  • Ontzettend goede werksfeer
  • Biedt doorgroeimogelijkheden
  • Het gezelligste team van Nederland

Kom jij ons team versterken?

Bekijk onze openstaande vacatures of leer meer over Gamecity!

Naar vacatures
Of
Ontdek Gamecity